torstai 9. helmikuuta 2012

Armin pentujen odotetaan syntyvän viikolla 10

Armi on käytetty tänään tutkassa. Kuvissa näkyy, että muutama pentu olisi kasvamassa Armin mahassa. Kyllä muutkin tiineyden merkit ovat näkyvissä: Armi on hellyyden ja huomion kipeä ja nisät ovat ruusunpunaiset ja valmistautuvat selvästi pentuja varten. Tällä viikolla Armi siirtyy syömään pentumuonaa, jotta riittävä ravinnon tarve tulisi taattua. Ensi viikolla Armi saa kolme ateriaa kahden sijaan. Ja eikun vaan odotellaan nyt täällä Koirien Kuuselan kennelissä.

3 kommenttia:

 1. Onko Pennuilla jo tulevat omistajat vai aiotko pitää ne itse? sopisiko pihakoira lapsiperheesen?

  VastaaPoista
 2. Onko Pennuilla jo tiedossa omistajat? Sopisiko pihakoira lapsiperheeseen? Minkä luonteisia Armi ja Vellu ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihakoira tarvitsee huolenpitoa ja ihmisen seuraa. Pihakoira sopii hyvin lapsiperheeseen. Koiran kasvatukseen joutuu näkemään paljon vaivaa ja käyttämään aikaa. Koiran vanhempien ominaisuuksia periytyy luonnollisesti jälkeläiseen. Erityisesti emän vaikutus pentuihin on suuri. Yhtä suuri merkitys on kuitenkin myös kasvatuksella,minkä pentu saa syntymäkodissa ja luovutuksen jälkeen omassa perheessä. Pihakoira ei ole sohvaperuna vaan tarvitsee johdonmukaisen kasvatuksen ja paljon ihmisten seuraa.
   Sekä Armi että Vellu ovat hyväluonteisia koiria. Armilla menee jonkin verran aikaa hyväksyä vieraita koiria. Armi on erittäin ihmisrakas ja kellahtaa selälleen silitettäväksi ihan kenelle vaan.Luonnetestejä ei kummallekaan koiralle ole tehty. Sekä Armi että Vellu ovat kasvaneet lasten kanssa.

   Poista