lauantai 14. toukokuuta 2011

Vauhti kiihtyy

Ihan oikeasti on vaikea saada pentuja kuvaan niiden ollessa valveilla. Ja kukapa nyt aina nukkuvista koirista kuvia ottaisi. Tulevana tiistaina pennut täyttävät 7 viikkoa ja seuraavana viikonloppuna alkaa muutto uusiin koteihin.
Kevät Esikko "Kukka" muuttaa Kokkolaan
Kevät Kerkkä "Miku" muuttaa Kontiolahdelle
Kevät Keiju "Hilla" muuttaa Haminaan
Kevät Riemu muuttaa Mikkeliin.

Jokainen pentu on ihan oman näköisensä ja luonteet poikkeavat nekin selvästi toisistaan. "Kukka on seurallinen ja pippuria & sitkeyttä täynnä. Olisiko vähän feministin vikaakin ;) "Miku" on lempeä ja kiltti koira, jonka ei tarvitse osoittaa olevansa mitään erikoista, koska on niin erikoinen ja ihana ja riittävän suuri kokoinen saamaan tahtonsa läpi. "Hilla" on herkkä ja utelias oman tiensä kulkija. Hilla hillitty;) Riemu on surusilmä ja paras poseeraaja kuvissa. Riemu on sylittelijä ja ilmaisee tahtonsa joskus äänekkäästikin. Armi emo leikittää jokaista pentua yhdessä ja erikseen ja ottaa turhia luuloja pois riehakkailta pennuiltaan.

Tässä vielä muutama kuva.Yhteiskuvassa pennut vasemmalta: Keiju,Riemu,Kerkkä ja Esikko.
2 kommenttia:

 1. tää on ihan kauheeta, kun katsoo näitä ihania pentukuvia, niin tulee kauhea pentukuume!!! ;)

  VastaaPoista
 2. Pennut ovat pieniä söpöliinejä.
  Kun pentu tulee kotiin, tuntuu, että kotiin tulee vauva. Silloin mun pentukuume laskee monta astetta! Pieni pentulainen ei ole helppo tapaus, vaikka ei tuttia ja vaippoja tarvitsekaan.
  Onnea vauvoille uusiin koteihin tottumaan uusiin perheisiin.
  Marja ja Wera

  VastaaPoista