tiistai 29. maaliskuuta 2011

Armi sai neljä pentua

Yöllä heräsin koirien hillittömään haukuntaan. Tuvassa oli kova haukku päällä. Näin Armin nojatuolissa. Ja Armi oli jo synnyttänyt esikoisensa. Illalla ja vielä yöllä kello 2 en huomannut mitään erityistä. Armin lämpö ei laskenut asteella kuten ennen synnytystä koirilla usein tapahtuu- illalla myöhään vielä mittasin.

Kannoin Armin ja esikoistyttären yläkertaan pentulaan yöllä kello 02.45 ja loputkin pennut syntyivät parin tunnin sisällä. Armi toimi kuin entinen tekijä: rauhallisesti, ei pihahtanutkaan, nappasi napanuorat poikki ja puhdisti pennut noin vaan. Mistä se voi tietää tuon kaiken?

Koirien Kuuselassa on nyt kaksi tyttö ja kaksi poika pihakoiravauvaa. Armi hoitaa pentujaan hyvin ja pentulassa on rauhallista.

Olemme niin Onnellisia.

8 kommenttia:

 1. Onnea Armille ja kaikille asianosaisille :-)
  Ihania koiravauvoja!
  Olemme kiinnostuneet rodusta ja siksi seuranneet Kuuselan sivuja ja Armin blogia. Vaikuttaa tosi kivalta rodulta.
  Terveisin Tarja & Tommi

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että kaikki OK! Nyt vain odotetaan pentujen kasvamista ja mikäs on pentujen kasvaessa, kun on noin hyvä Äiti :)

  Terveisiä Armille ja pennuille täältä Haminasta!

  VastaaPoista
 3. Onnea Armille hienoista pienokaisista!
  t.Johanna, Sakke-russeli ja Minni-pihis :)

  VastaaPoista
 4. Mahtavat onnittelut ylpeältä isältä! Olemme täällä päässä myös iloisia, että kaikki sujui hyvin ja neljä perillistä sekä Armi voivat hyvin. On se kumma, että emot heti osaavat toimia noin hienosti. Me täällä Turussa pääsimme tästä ponnistuksesta melko helpolla. Rapsuja ja silityksiä kaikille pentulassa.
  t. Johanna B ja Sisu alias Simpuran Salamatassu

  VastaaPoista
 5. Lämpimät onnentoivotukset myös Nikke-papalta Salosta! Hienoa, että tytär osasi hoitaa homman hyvin...ja miksipä ei :) Kuten Sisu-iskän Johanna jo sanoikin, on se aina yhtä yllättävää huomata kuinka emot heti osaavat toimia noin hienosti! Rapsutuksin ja pusuin,
  Nikke-pappa ja Maija.

  VastaaPoista
 6. Lämpöiset onnittelut myöskin Muusa-mammalta Turusta.

  VastaaPoista
 7. Ehkä Armi oli katsonut niin tarkkaan miten teidän toinen koiranne pentunsa sai :D Hyvä Armi, kiva seurata heiän elämää.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille mieltä lämmittävistä onnitteluista. Erityisen mieleen käyvät Sisu-iskän onnittelut kuin myös Muusa-mamman ja Nikke-papan toivottelut. Kiitos kaikille. Hyvää kevättä. toivoo tämä Kevät pentue ja muu kennelin väki

  VastaaPoista